Αποστόλου: περιθώρια συνεννόησης σε μία κοινή λογική…….
3 Φεβρουαρίου 2018
Αγροτικά Νέα - Agroticmall.gr
Αγροτικά Νέα: Ενημερώσου τώρα από το Agrotic Mall
3 Φεβρουαρίου 2018

Το πρωτότυπο που εξέλιξε και παρουσίασε στην έκθεση 2015 Agrotechnica Fair ο διάσημος ιταλικός οίκος Pininfarina –στο πορτοφόλιό του πιστώνονται μεταξύ άλλων όλες οι σύγχρονες Ferrari- για την τσέχικη εταιρεία τρακτέρ Zetor σίγουρα δεν θα χωθεί στη λάσπη για να οργώσει στο άμεσο μέλλον.

Δείχνει το δρόμο που θα ακολουθήσει η εταιρεία στο άμεσο μέλλον για την εμφάνιση των προϊόντων της αλλά και το ότι ένα εργαλείο όπως ένα τρακτέρ δεν πρέπει να είναι εξ ορισμού άχαρο.
Στα χαρακτηριστικά του concept της Zetor περιλαμβάνονται το μακρύ καπό και η χαρακτηριστική μάσκα, ενώ χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Fabio Filippini, διευθυντή δημιουργικού της Pininfarina, ο οποίος είπε πως «πρόκειται για ένα τρακτέρ με ολοκαίνουργια εμφάνιση, που εκφράζει τη δύναμη και την αντοχή των Zetor με έναν τρόπο που ταυτόχρονα επικοινωνεί το συναίσθημα και το πάθος».

Μπες  στο  www.agroticmall.gr  την πιο σύγχρονη σελίδα στο internet,άνοιξε κατάστημα δωρεάν και πουλά  τα προϊόντα σου ,  αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό  

Κάνε τώρα την εγγραφή σου εδώ στο Agrotic Mall και μπες στη Νο. 1 Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Αγοραπωλησιών Αγροτικών Προϊόντων!

Λέτε τα τελευταία να βοηθούν και στο όργωμα;