Αγροτικά Νέα - Agroticmall.gr
Αγροτικά Νέα: Ενημερώσου τώρα από το Agrotic Mall
3 Φεβρουαρίου 2018
Όπλα: Τι είναι όπλο και πότε απαγορεύεται η κατοχή του;
4 Φεβρουαρίου 2018

Χρησιμοποιούμε μεταχειρισμενες κώλωνες δεη

 

Είναι γεγονός ότι το ξύλο ως βασικό δομικό υλικό είναι ευκατέργαστο, Μπορεί να διαμορφωθεί ακόμη και με απλά εργαλεία χειρός, δεν απαιτεί μεγάλη κατανάλωση ενέργειας, οπότε αν γνωρίζεις βασικές ιδιότητές του μπορείς να φτιάξεις – ακόμη και μόνος σου – μια κατασκευή που να καλύπτει τις βασικές σου ανάγκες, με πολύ χαμηλό κόστος.

Μπείτε στο www.agroticmall.gr   στο σαιτ μα την μεγαλύτερη ποικιλία  σε αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό.

Στην Ελλάδα δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία από ξύλινες κατασκευές, σε σύγκριση με άλλες χώρες της Βόρειας/ Κεντρικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, όπου το ξύλο αποτελεί βασικό δομικό υλικό όχι μόνο για αγροτικές εφαρμογές αλλά και για κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία με εφαρμογές ακόμα και σε πολυώροφα κτίρια. Σήμερα ωστόσο σε όλη την Ευρώπη αρκετά πράγματα αλλάζουν σε σχέση με τις ξύλινες κατασκευές, καθώς απαιτείται η υποχρεωτική εφαρμογή των Ευρωκωδίκων και πιο ειδικά η εφαρμογή του Ευρωκώδικα 5 για τις ξύλινες κατασκευές. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία και για τα ελληνικά δεδομένα να παρακολουθήσουμε εξαρχής και να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα.

Γεωργικά Μηχανήματα Αξιόπιστα και σύγχρονα Αγροτικά Μηχανήματα, Γεωργικά Μηχανήματα για τον  αγρότη-γεωργό

 Μπες  στο  www.agroticmall.gr  την πιο σύγχρονη σελίδα στο internet,άνοιξε κατάστημα δωρεάν και πουλά  τα προϊόντα σου ,  αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό  

Κάνε τώρα την εγγραφή σου εδώ στο Agrotic Mall και μπες στη Νο. 1 Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Αγοραπωλησιών Αγροτικών Προϊόντων!