ΟΓΑ: «Πριν τα Χριστούγεννα η καταβολή του χρηματικού βοηθήματος σε αγρότισσες
10 Δεκεμβρίου 2017
Η ρύθμιση των 120 δόσεων για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις
16 Δεκεμβρίου 2017
Agrotica 2018 - Agrotic Mall

Με παρουσία 22 χρόνων, η 27η Agrotica 2018, η μεγαλύτερη έκθεση των αγροτών διοργανώνεται από τη ΔΕΘ Helexpo στο Διεθνές Εκθεσιακό της Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη. Η Agrotica 2018, η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση του αγροτικού κλάδου και της αγροτικής οικονομίας των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου. Συγκαταλέγεται στις πρώτες εκθέσεις του αγροτικού τομέα της Ευρώπης. Όλο το αγροτικό γίγνεσθαι θα βρίσκεται σύσσωμο να παρακολουθήσει νέες τεχνικές, νέες παρουσιάσεις αγροτικών μηχανημάτων και εργαλείων. Όλα αυτά θα γίνουν το έναυσμα για τη βελτίωση και την αναβάθμιση της αγροτικής παραγωγής.

Agrotica 2018 - Agrotic Mall

Agrotica 2018: Η κορυφαία έκθεση για τους αγρότες

Πύλη ανάπτυξης τόσο των επιχειρήσεων, αλλά και των αγροτών. Η Agrotica 2018 θα αποτελέσει πόλο έλξης παντός ενδιαφερόμενου, που αναζητά μόνο το καλύτερο για την αγροτική του παραγωγή και διαχείριση της επιχείρησής του. Κορυφαίοι εκθέτες από όλα τα επώνυμα αγροτικά brands και μη, θα καταλάβουν 34.500 m2 εκθεσιακού χώρου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε κάθε επισκέπτη.

Agrotica 2018 - Agrotic Mall

Περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την 1η Φεβρουαρίου. Οι αναμενόμενοι 12.000 και πλέον επισκέπτες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Θα κατακλύσουν το εκθεσιακό κέντρο έως και τις 4/2/2018. Η πλειονότητά τους αποτελεί εμπορικούς επισκέπτες, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους Hosted Buyers αλλά και στα B2B Meetings. Οι επισκέπτες προέρχονται τόσο από την εγχώρια αγροτική αγορά αλλά και από άλλες 30 και περισσότερες χώρες.

Η φετινή Agrotica 2018 έχει ως στόχο τη διεύρυνση των αγορών τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού με νέες καινοτόμες προτάσεις και λύσεις. Η ενίσχυση του αγροτικού κλάδου της χώρας μας αποτελεί κύριο μέλημα της εγχώριας παραγωγής. Η Agrotica 2018 αποτελεί μια δίοδο ανάπτυξης των επαγγελματιών αλλά και των αγροτών. Προσφέρει πολύτιμες λύσεις στην ανάπτυξη αλλά και στην προώθηση των αγροτικών μηχανημάτων, εξοπλισμών, εφοδίων και υπηρεσιών. Το Agrotic Mall σας προσκαλεί στην κορυφαία αγροτική έκθεση για να πάμε όλοι την παραγωγή μας ένα βήμα μπροστά!