Ξεκινά η αξιολόγηση αιτήσεων χρηματοδότησης
7 Ιανουαρίου 2018
Πουλά τα προϊόντα σου εύκολα και γρήγορα
7 Ιανουαρίου 2018

Η New Holland παρουσίασε πρόσφατα έναν πρωτότυπο τρακτέρ τροφοδοτούμενο με μεθάνιο στο Farm Progress Show του Ιλλινόις, το μεγαλύτερο  αγροτικό γεγονός στις ΗΠΑ.

Το όραμα της New Holland για το αγρόκτημα του μέλλοντος είναι ένα σύστημα που παράγει όχι μόνο τρόφιμα, αλλά και τη βιομάζα που χρειάζεται για να παράγει ενέργεια για να εξυπηρέτηση τις δραστηριότητές της και να τροφοδοτήσει τα αγροτικά μηχανήματα και  τον εξοπλισμό.

 Το νεο τρακτέρ  με μεθάνιο είναι η τελευταία εξέλιξη της New Holland για βιώσιμη και αποδοτική τεχνολογία μέσω της καινοτομίας”.

“Ο πρωτοποριακός κινητήρας του προσφέρει τις ίδιες επιδόσεις και έχει την ίδια αντοχή με το πρότυπο, αλλά με πολύ χαμηλότερο κόστος λειτουργίας.”

Το τρακτέρ βασίζεται σττο μεθανίου T6. Διαθέτει μια  μηχανή  που χρησιμοποιεί τεχνολογία καύσης αιχμής ειδικά σχεδιασμένη για γεωργικές εφαρμογές από την FPT Industrial, η οποία πρωτοστάτησε στην έλξη φυσικού αερίου για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο κινητήρας είναι σημαντικά πιο αθόρυβος. Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι τουλάχιστον κατά 10% χαμηλότερες από τις εκπομπές ενός τυπικού κινητήρα  ντήζελ, ενώ οι συνολικές εκπομπές είναι κατά 80% χαμηλότερες.

Ο εξακύλινδρος κινητήρας NEF παράγει 135kW και 740Nm, η ίδια ισχύς και ροπή με ένα τυπικό πετρελαιοκινητήρα, αλλά με εξοικονόμηση έως και 30% στο κόστος λειτουργίας.

Το εσωτερικό του θαλάμου είναι εργονομικά σχεδιασμένο με όλα τα απαραίτητα χειριστήρια στο ενσωματωμένο υποβραχιόνιο. Οι πρόσθετες λειτουργίες ελέγχονται μέσω μιας διαδραστικής οθόνης .Βρείτε μεγάλη ποικιλία  αγροτικών μηχανημάτων  στο www.agroticmall.gr   στο σαιτ μα την μεγαλύτερη ποικιλία  σε αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό.