Η τεχνολογία είναι το κλειδί στο μέλλον της γεωργίας
5 Ιανουαρίου 2018
Νέος Αγρότης 2018 - Agroticmall.gr
Νέος Αγρότης 2018 – Ευκαιρία Καριέρας
5 Ιανουαρίου 2018
Από την ομάδα του agroticmall.gr
Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι αγρότες έχουν αξιοζήλευτη ζωή. Αν είστε αγρότης, ωστόσο, μπορεί να σκεφτείτε διαφορετικά. Εργάζεστε συνεχώς για πολύ λίγα χρήματα. Μερικές φορές νιώθεις σαν φυλακισμένος στους αγοραστές σου και περιστασιακά αναρωτιέσαι πόσο περισσότερο μπορείς να συνεχίσεις. Ο καιρός φαίνεται να είναι εναντίον σας και αισθάνεστε σαν να δουλεύετε για τίποτα.
Αν και οι αγρότες πιστεύουν ότι η ζωή τους δεν είναι ιδανική, δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν αγρότη που να αλλάξει σε μια ζωή στην πόλη. Λοιπόν, πώς θα έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων; Πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε το κέρδος από τη γη σας, τη μικρή φάρμα ή την κατοικία; Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να καλλιεργείτε καλλιέργειες. Μέσα από τη διαφοροποίηση και τη σκέψη σαν ένας επιχειρηματίας, μπορείτε να επιτύχετε μια πολύ υψηλότερη απόδοση από το αγρόκτημα σας διατηρώντας παράλληλα τον τρόπο ζωής που αγαπάτε.
Εδώ είναι ιδέες που μπορείτε να εξετάσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το αγρόκτημα σας. Φυσικά, ορισμένες από αυτές τις ιδέες θα είναι πιο πρακτικές από άλλες ανάλογα με την περιοχή σας, τον τύπο της φάρμας κλπ.
Με λίγο προγραμματισμό, μπορείτε να μετατρέψετε το μικρό σας αγρόκτημα σε έναν κατασκευαστή χρημάτων και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας για άλλη μια φορά.
Συμβουλές για να μετατρέψετε ένα αγρόκτημα  σε μια κερδοφόρα επιχείρηση
Αυξήστε τα σκουλήκια για να τα πουλήσετε ως δόλωμα.
Αναπτύξτε γκουρμέ ή ιατρικά μανιτάρια
Αναπτύξτε διπλές καλλιέργειες
Μισθώστε τη γη σας για κεραίες, στροβίλους ή ηλιακούς συλλέκτες.
Ενοικιάστε τη γη σας για γάμους και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.
Ανοίξτε το αγρόκτημα σας στο κοινό.
Ενοικίαση χώρου για την αποθήκευση σκαφών αυτοκινήτων ή σκαφών.
Καλλιεργειστε  λουλούδια.
Κάντε βίντεο καλλιέργειας.