Αγροτικά Εργαλεία - AgroticMall.gr
Αγροτική Παραγωγή & Αγροτικά εργαλεία: Πώς να ξεκινήσεις
26 Σεπτεμβρίου 2017
Η εξέλιξη της κουζίνας
2 Οκτωβρίου 2017
Τρακτέρ - Αγροτικά Οχήματα - Αγροτικά Αυτοκίνητα - AgroticMall.gr

Το τρακτέρ σου, καινούργιο ή παλιό, αποτελεί μια από τις πιο σοβαρές επενδύσεις που μπορείς να κάνεις για την αγροτική σου παραγωγή.

Αυτό αφενός σημαίνει πως δεν μπορείς να την αγνοήσεις, αφετέρου πως οφείλεις να επιλέξεις σωστά. Πάμε να δούμε μαζί τα 3 πιο καίρια σημεία προσοχής πριν επιλέξεις το επόμενο.

Τρακτέρ - Αγροτικά Οχήματα - Αγροτικά Αυτοκίνητα - AgroticMall.gr

Τρακτέρ και κινητήρας

Η βασική σου δύναμη, εκεί που μπορείς να στηρίζεσαι πάντα. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, θα πρέπει να επιλέξεις και το κατάλληλο κινητήρα. Αυτό σου διασφαλίζει πως θα έχεις τα αποτελέσματα που θες χωρίς να σπαταλάς καύσιμα και ενέργεια. Το σημαντικότερο όμως είναι να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Έτσι, θα αποφύγεις αχρείαστες επισκευές και μετατροπές που θα μειώσουν το προσδόκιμο ζωής του.

Τρακτέρ - Αγροτικά Οχήματα - Αγροτικά Αυτοκίνητα - AgroticMall.gr

Εξωτερική & Εσωτερική κατάσταση

Είτε πρόκεται για ελαστικά είτε πρόκειται για την καμπίνα του, το τρακτέρ που θα επιλέξεις πρέπει να είναι άριστο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ακόμη κι αν έχεις την πολυτέλεια να αλλάζεις ελαστικά, να κανεις επισκευές, βαφές ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, δεν είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να ξοδέψεις τα χρήματά σου. Αντίθετα, με μια προσεκτική παρατήρηση στο χρώμα, στην κατάσταση της καμπίνας αλλά και στα ελαστικά θα σε γλιτώσει απο πιθανούς μπελάδες!

Τρακτέρ - Αγροτικά Οχήματα - Αγροτικά Αυτοκίνητα - AgroticMall.gr

Ροπή και Δύναμη του Άξονα

Ίσως η βασικότερη προϋπόθεση πριν αγοράσεις το επόμενο τρακτέρ σου. Ελλειπής ροπή σημαίνει μικρότερη δύναμη και μειωμένη απόδοση στις εργασίες που θέλεις. Πλεονάζουσα ροπή και μεγαλύτερη δύναμη σημαίνει ότι μεγάλο μέρος της παραγόμενης ενέργειας δε θα χρησιμοποιηθεί. Οπότε μελέτα προσκετικά τις προδιαγραφές των αγροτικών μηχανημάτων σου και σύγκρινε τις με αυτές από το τρακτέρ που σε ενδιαφέρει για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Με λίγες και έξυπνες κινήσεις λοιπόν, μπορείς να βρεις το κατάλληλο τρακτέρ για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της παραγωγής σου! Μπες τώρα στο www.agroticmall.gr και διάλεξε μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε τρακτέρ για κάθε σου ανάγκη! Δες τα όλα μόνο εδώ!