Πουλά τα προϊόντα σου εύκολα και γρήγορα
7 Ιανουαρίου 2018
Ποια είναι η πιο πολύτιμη καλλιέργεια με την υψηλότερη τιμή ανά στρέμμα;
8 Ιανουαρίου 2018

Η Renault εισέρχεται στην αγορά μικρόν  φορτηγών Alaskan βασισμένη στο τελευταίο Nissan Navara

 

Αυτό είναι το Renault Alaskan, ένα νέο pickup ενός τόνου  θα είναι αντίπαλος για το αδελφάκι του  το Nissan Navara, καθώς και για τους  ανταγωνιστές  το Mitsubishi L200 και το Volkswagen Amarok .

Η τετράθυρη διπλή καμπίνα του  Alaskan ακολουθεί την ίδια πορεία ανάπτυξης με το  Navara από την Nissan. Το  αυτοκινήτου διατηρεί την πλειοψηφία του Ναβάρα  μέσα και έξω. Αυτό δεν είναι κακό, καθώς τα κορυφαία τους  μοντέλα θα είναι καλά εξοπλισμένα και πρακτικά.

Η  σειράς των  κινητήρων  θα είναι ο κινητήρας twin-turbodiesel της Renault-Nissan Alliance, όπως χρησιμοποιείται στη σειρά Master Master van. Θα προσφέρεται με 158bhp ή 187bhp. Θα υπάρχει επίσης πετρέλαιο 2.5 λίτρων και βενζίνη 2.5 λίτρων για επιλεγμένες αγορές.

Όπως και με το Navara, τοAlaskan  θα προσφερθεί με επιλογή πίσω ή τετρακίνησης. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων ή αυτόματης επτά ταχυτήτων . 
Ο εξοπλισμός της καμπίνας περιλαμβάνει θερμαινόμενα εμπρός καθίσμαματα  κλιματισμό διπλής ζώνης. Υπάρχει επίσης μια οθόνη TFT πέντε ιντσών.
 
Διάλεξε τα αγροτικά αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύουν και λύνουν τα προβλήματα της επιχείρησής σου! Έτσι, η επένδυσή σου θα πιάσει τόπο και η δουλειά σου θα γίνεται πιο εύκολα και πιο αποδοτικά από ποτέ! Δες τα όλα μόνο από το Agrotic Mall εδώ!