Κάντε τα προϊόντα σας «Ανάρπαστα»
6 Ιανουαρίου 2018
Tα νέα αγροτικά αυτοκίνητα pickup του 2018
6 Ιανουαρίου 2018

Ο αγροτικός κόσμος  θεωρεί ότι υπάρχει τεράστια ανάγκη για πληροφορίες σχετικά με τους Καλύτερους Αγροτικούς ελκυστήρες Τρακτέρ στον κόσμο.Το www.agroticmall.gr  έκανε εκτενή έρευνα και σας παρουσιάζει .

Η ιστορία των γεωργικών ελκυστήρων τρακτέρ έχει δει μεγάλες αλλαγές με τεράστια άλματα τα τελευταία χρονιά.

Η λίστα με τα καλύτερα τρακτέρ 

1. John Deere

Τα τρακτέρ John Deere είναι ένα από τα δημοφιλέστερα στον κόσμο και  έχουν μεγάλη ζήτηση στις μέρες μας. Η John Deere παρέχει επίσης γεωργικά μηχανήματα, εργαλεία και εξοπλισμό τρακτέρ .

2. New Holland

Η New Holland είναι μια τεράστια  Εταιρεία που  ιδρύθηκε το 1895 στη  Πενσυλβανία. Ford Farm Tractors ήταν το αρχικό όνομα αλλά άλλαξε από την Ford New Holland Tractors.

Η New Holland-Tractors έχει σήμερα την παρουσία της σε 100+ χώρες, με έδρα το Τορίνο της Ιταλίας

 

3. Kubota 

Η kubota ιδρύθηκε το 1890 και εδρεύει στην Οσάκα της Ιαπωνίας. Τα πρώτα χρόνια, τα Τρακτέρ Kubota άρχισαν να εξάγουν τα τρακτέρ τούς  στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Kubota βρήκε  μεγάλη ανταπόκριση στην αμερικανική αγορά και τελικά η Kubota ίδρυσε το γραφείο της στην Καλιφόρνια.

4. Mccormick

Η Mccormick προσφέρει μια πλήρη γκάμα γεωργικών ελκυστήρων για μια ποικιλία δυνατοτήτων χρήσης. Αυτά τα τρακτέρ έχουν μοναδικό σχεδιασμό ενώ έχουν  πολύ καλή  ποιότητα. Με πλήρη γκάμα αγροτικών ελκυστήρων, και μικρών τρακτερ 

 

 

5. Claas 

Η Claas  είναι ηγετική εταιρεία γεωργικών ελκυστήρων στην Ευρώπη και παρέχει διαφορετικά μοντέλα ελκυστήρων για να ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της γεωργίας . Η έδρα βρίσκεται στο Harsewinkel της Γερμανίας και ιδρύθηκε το 1913.

 

 

 

6. Mahindra

Η Mahindra Tractors είναι μια εταιρείας που εξάγει αγροτικούς  ελκυστήρες σε όλες τις ηπείρους. Πωλούν την πλειοψηφία των γεωργικών προϊόντων τους στην Ινδία, την Κίνα, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Mahindra Tractors κάνουν  την κατασκευή περισσότερων ελκυστήρων στην Ινδία .

Kioti

Η Kioti Farm Tractor ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στο Daegu της Νότιας Κορέας. 

Η εταιρεία προσφέρει διάφορα είδη γεωργικών ελκυστήρων στην  αγορά και επίσης διάφορα εξαρτήματα μηχανών. 

 

 

 

 

8.  Belarus

Πρόκειται για τρακτέρ που παράγεται στο Minsk Tractor Works, Μινσκ,στην  Λευκορωσία. Το Minsk Tractor Works ιδρύθηκε το 1946 και είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων στον κόσμο.  Η Belarus Tractors κατέχει περίπου το 8% της αγοράς τροχοφόρων ελκυστήρων στον κόσμο. Τα τρακτέρ  εξάγονται   σε διάφορες χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Καναδά.

9. Case IH

Η Case IH Agriculture έχει έναν ευρύ φάσμα στα μηχανήματα και στον αγροτικό τομέα. Τα προϊόντα τους κυμαίνονται από Τρακτέρ μέχρι  κομπίνες .

Massey Ferguson

Massey Ferguson είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες αγροτικών ελκυστήρων  τις τελευταίες δεκαετίες. Παρέχουν τις καλύτερες μηχανές για τις αγροτικές σας ανάγκες, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι οι απαιτήσεις σας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1847 στο Οντάριο του Καναδά. Διαθέτουν ευρύ φάσμα γεωργικών μηχανημάτων  και έχουν μεγάλο μερίδιο πελατών στην ευρωπαϊκή αγορά.

 

11. Renault

Τα τρακτέρ Renault άρχισαν να κατασκευαζονται  1919 μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο .Το  2000, η Renault αγόρασε το 20% των μετοχών της Sonalika Tractors (Ινδική εταιρεία παραγωγής γεωργικών ελκυστήρων)

 

 

 

12. Deutz-Fahr 

 Τα Deutz-Fahr είναι Γερμανικά  τακτερ  και η εταιρεία ξεκίνησε το 1894. Η εταιρεία έχει  επικεντρώθηκε στην παροχή πλούσιων  τεχνολογικά μηχανών που βοηθούν τους αγρότες σε  αυξημένη παραγωγικότητα. Η αξιοπιστία είναι το κλειδί για αυτούς τους γεωργικούς εξοπλισμούς.

 

 

 

13.Fendt 

Η fendt  Γερμανός κατασκευαστής και είναι μέλος της AGCO Corporation. Τα προϊόντα τους

κυμαίνονται από αγροτικά τρακτέρ, μηχανήματα συγκομιδής, θεριστικές μηχανές κλπ. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1937 και αργότερα αγοράστηκε από την AGCO Corporation το 1997.

 

14 ,Lamborghini Tractors

 Το σήμα Lamborghini το ξέρουν όλοι είναι Ιταλός Κατασκευαστής τρακτέρ και ξεκίνησε την κατασκευή του στα τέλη της δεκαετίας του 1940. Ο Ferruccio Lamborghini, ο ιδιοκτήτης έχασε το ενδιαφέρον του για την κατασκευή τρακτέρ και εστίασε στα σπορ αυτοκίνητα και άλλους τομείς.

 

 

15.. Mitsubishi  

 Η Mitsubishi Agricultural Company εδρεύει στο Higashiizumo, Shimane στην  Ιαπωνία.

 

 

 

16. Same 

 

SAME Οι Deutz-Fahr Tractors είναι Ιταλός Κατασκευαστής Αγροτικών Εξοπλισμών και ιδρύθηκε το 1942.

Fiat   

Το Fiat Farm Tractors History ή η Fiat Trattori αποτελεί μέρος του ομίλου Fiat και ιδρύθηκε το έτος 1919. Ο τομέας της Fiat Trattori είναι στην παραγωγή γεωργικών μηχανημάτων . Έχουν αποδείξει ότι είναι ένα από τα κορυφαία brands στην ευρωπαϊκή αγορά.  

Βρείτε μεγάλη ποικιλία  αγροτικών μηχανημάτων  στο www.agroticmall.gr   στο σαιτ μα την μεγαλύτερη ποικιλία  σε αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό.