Θάνατος στο Survivor! «Έφυγε» άνθρωπος της παραγωγής
29 Ιουνίου 2017
Η κάνναβη γίνεται νόμιμη!
30 Ιουνίου 2017

 

Σήμερα 30-06-2017  οι υποψήφιοι θα γνωρίζουν την βαθμολογία τους. Τα αποτελέσματα για τα ενιαία λύκεια  θα αναρτηθούν στις 11:00 π.μ. στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας στο results.it.minedu.gov.gr.

Το υπουργείο περιγράφει τα βήματα που πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι πριν από την κατάθεση του μηχανογραφικού 2017. Ενδεικτικά, ο υποψήφιος μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα http://exams.it.minedu.gov.gr και με βάση τους βαθμούς να γίνει συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 οι υποψήφιοι  μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους.

Το μηχανογραφικό 2017 δεν είναι δελτίο προβλέψεων. Είναι δελτίο καταγραφής προτιμήσεων. Ο Υποψήφιος θα πρέπει να έχει ένα και μοναδικό γνώμονα κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού. Να επιλέξει το σύνολο των σχολών που θέλει χωρίς να εξαιρεί καμία και να τις βάλει στη σειρά προτίμησης που θα τις έβαζε εάν μπορούσε να μπει σε όλες εξ αυτών.

Κατά τη διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσωρινού μηχανογραφικού που ο υποψήφιος μπορεί να το τροποποιεί όσες φορές αυτός επιθυμεί και να το εκτυπώνει όσες φορές χρειαστεί.

Με την οριστική υποβολή η αίτηση του υποψηφίου αποκτά μοναδικό αριθμό και όταν ξαναμπεί στο σύστημα μπορεί να βλέπει την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού του.