Αχινός……η χρυσή επένδυση!!!!
16 Δεκεμβρίου 2017
Στις 21 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης
17 Δεκεμβρίου 2017

Απευθείας διάθεση αγροτικών προϊόντων και τροφίμων μπορούν να κάνουν πλέον παραγωγοί, ομάδες παραγωγών, 

συνεταιρισμοί, τυποποιείς και μεταποιητές, δημιουργώντας δωρεάν ηλεκτρονικά καταστήματα στο agroticmall. Πρόκειται για τον πλέον σύγχρονο τρόπο προώθησης των προϊόντων, που επιτρέπει την απευθείας πώληση σε καταναλωτές, κοινωνικές ομάδες, επιχειρήσεις, super market, ξενοδοχεία, εστιατόρια, τοπικές αγορές, καταστήματα τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο  www.agroticmall.gr  την πιο σύγχρονη σελίδα στο internet.

Σήμερα υπάρχουν στην Ελλάδα πολλές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες μικροί παραγωγοί αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Όλοι έχουν έναν κοινό στόχο. Να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Να αυξήσουν τα κέρδη τους. Να κάνουν τα προϊόντα τους γνωστά. Να μάθει ο κόσμος τα προϊόντα τους.

Πως μπορεί το internet ως κανάλι επικοινωνίας, να τους βοηθήσει; Πως μπορεί το online marketing να τους βοηθήσει να αυξήσουν το πελατολόγιο και τις πωλήσεις τους;

Πριν προχωρήσουμε ας δουμε τι είναι η online πώληση.

Πολλοί νομίζουν ότι online πώληση είναι μόνο η πώληση που γίνεται μέσω ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου όπου ο πελάτης, βλέπει, επιλέγει και αγοράζει το προϊόν το οποίο τελικά του παραδίδεται στο σπίτι του.

Ως online πώληση ειναι περισσότερα πράγματα. Π.χ.

  • Μαθαίνω για το προϊόν από το internet και το αγοράζω από το σούπερ μάρκετ ή από ένα κατάστημα.
  • Βλέπω ένα προϊόν στο internet, τηλεφωνώ και το παραγγέλνω.
  • Κάποιος γνωστός μου έμαθε για το προϊόν μέσω internet, μου το προτείνει και το αγοράζω.
  • Κάποιος δοκίμασε ένα προϊόν και το προτείνει μέσω internet οδηγώντας κάποιους να το αγοράσουν και αυτοί.
  • Παραγγελία και αγορά απευθείας από τον παραγωγό.

Αυτές είναι μερικές από τις πωλήσεις που μπορούν να λογιστούν ως online πωλήσεις.

Βλέπουμε λοιπόν ότι μέσα από το internet υπάρχουν πολλά κανάλια πωλήσεων που μπορούμε να αξιοποιήσουμε ώστε να αυξήσουμε τις πωλήσεις. Η σωστή εκμετάλλευση αυτών των καναλιών γίνεται μέσω του agroticmall.

Με το internet όλη η χώρα έχει γίνει μία γειτονιά. Πρακτικά δεν υπάρχουν σύνορα και όρια στην ενημέρωση των υποψήφιων πελατών. Ένας παραγωγός από τη βόρεια Ελλάδα ή την Κρήτη μπορεί να ενημερώσει έναν πελάτη στην Αθήνα, το ίδιο εύκολα με τον μανάβη που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του πελάτη στην Αθήνα,

Μπες τώρα στο www.agroticmall.gr