Ποια είναι η πιο πολύτιμη καλλιέργεια με την υψηλότερη τιμή ανά στρέμμα;
8 Ιανουαρίου 2018
Καλύτερες πωλήσεις, μεγαλύτερα κέρδη, νέες θέσεις εργασίας!
10 Ιανουαρίου 2018

Πολλοί διαφορετικοί τύποι προϊόντων είναι επιλέξιμοι για βιολογική πιστοποίηση, αν και ορισμένα προϊόντα έχουν αυστηρότερα κριτήρια πιστοποίησης από άλλα. Έτσι λοιπόν , τα άτομα που θέλουν να εισέλθουν στην βιολογική βιομηχανία έχουν πολλές επιλογές προϊόντων για να επιλέξουν  Ακόμη καλύτερα, οι περισσότεροι τομείς της βιολογικής βιομηχανίας συνεχίζουν να αναπτύσσονται. Οι καταναλωτές θέλουν πραγματικά τα βιολογικά προϊόντα.

Τρόφιμα & Ποτά

Σχεδόν όλα τα τρόφιμα και τα ποτά, με λίγες εξαιρέσεις, μπορούν να πιστοποιούνται σαν βιολογικά.

Λουλούδια και άλλα φυτά

Τα λουλούδια και τα φυτά γίνονται μια δημοφιλή κατηγορία βιολογικών προϊόντων.Βότανα, βολβοί ανθοφορίας, κομμένα άνθη, φυτά και δέντρα όλα αυτά μπαίνουν  στην κατηγορία αυτή.

Υφάσματα & νήματα

 Τα υφάσματα, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών ινών, όπως το βαμβάκι, το μαλλί, το λινάρι και άλλα , μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κατασκευάσουν αμέτρητα προϊόντα, όπως ρούχα, κρεβάτια, παιχνίδια, έπιπλα και πολλά άλλα.

 

 

 

Προϊόντα περιποίησης σώματος

Τα προϊόντα για την   φροντίδα του σώματος είναι επιλέξιμη για βιολογική πιστοποίηση, αν και λίγες εταιρείες υπάρχουν στον χορό  . 

Καλλυντικά

 

Πολλά καλλυντικά υπάρχουν στη αγορά . Ορισμένες εταιρείες καλλυντικών πετάνε ορους όπως «βιολογικά», χωρίς πιστοποίηση για να το υποστηρίξουν τα προϊόντα τους .

Σπόροι & Είδη Κηπουρικής

Οι σπόροι  και πολλές άλλες προμήθειες κήπου είναι επιλέξιμοι για βιολογική πιστοποίηση και οι ευκαιρίες για επιχειρηματικές δραστηριότητες σε αυτόν τον τομέα είναι πλούσιες. Υπάρχουν αγροκτήματα, κήποι σπιτιού, κοινοτικοί κήποι, σχολικοί κήποι, επιχειρήσεις  και πολλά άλλα που χρειάζονται βιολογικούς σπόρους και προϊόντα κηπουρικής.

Μπες τώρα στο www.agroticmall.gr

Κέρδισε χρήματα και πουλά τα προϊόντα σου εύκολα και γρήγορα