Διαδικασία επιστράτευσης – Πως,που,πότε, τι κάνω,πως πάω στη μονάδα.
14 Φεβρουαρίου 2018
Range Rover 6×6 Pickup !! Ένα γιοτ στο χωράφι σας…
25 Φεβρουαρίου 2018

Πιστώθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

O oργανισμό Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Y.A.A.T.) πιστώθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων νΠαραγωγών, οι οποίοι πληρούν τους όρους επιλεξιμότητας κάθε μέτρου, τα ποσά για τις Συνδεδεμένες Ενισχύσεις και άλλες συμπληρωματικές πληρωμές.  Συγκεκριμένα, από το σύνολο των 55.110.763,16 € που πλήρωσε το Υ.Α.Α.Τ., τα 39.446.165,10€, αφορούν στο καθεστώς των Συνδεδεμένων Ενισχύσεων, ενώ ακόμη 2.291.194,74 δόθηκαν σε 1.321 δικαιούχους, στο καθεστώς Βασικής Επιδότησης. Επιπλέον, 1.929.169,01€ δόθηκαν σε 85.640 δικαιούχους στο καθεστώς των γεωργικών πρακτικών επωφελείς για το κλίμα και το περιβάλλον (Πράσινη Ενίσχυση) ενώ 73.028,24€ δόθηκαν σε 185 δικαιούχους Επιδότησης για τους Γεωργούς Νεαρής Ηλικίας. Ως γνωστόν, οι Συνδεδεμένες Ενισχύσεις χορηγούνται στους τομείς σκληρός σίτος, θηλυκά βοοειδή, βιομηχανική τομάτα, πορτοκάλια χυμοποίησης, βρώσιμα όσπρια, πρωτεϊνούχα κτηνοτροφικά ψυχανθή, σπαράγγια, καρποί με κέλυφος, πρωτεϊνούχα κτηνοτροφικά σανοδοτικά ψυχανθή. Υπενθυμίζεται ότι παρέχεται η δυνατότητα προσωποποιημένης πληροφόρησης των δικαιούχων στον σύνδεσμο https://iris.gov.gr/ με χρήση των κωδικών πρόσβασης στο Πληροφοριακό Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών (taxisnet).

Διάβασε πρώτος τα αγροτικά νέα και προετοιμάσου για τις αλλαγές που έρχονται. Τα έγκυρα και ταχύτατα αγροτικά νέα του Agroticmall.gr σε προετοιμάζουν πλήρως για αλλαγές στη φορολογία, τις τιμές των προϊόντων αλλά και σε κάθε εξέλιξη που οφείλεις να γνωρίζεις για να προλάβεις καταστάσεις και να κινηθείς στρατηγικά όσο καλύτερα μπορείς.

Στο Agroticmall.gr είμαστε κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα στο σύγχρονο αγρότη και τις ανάγκες του με ταχύτητα και αξιοπιστία. Αφουγκραζόμαστε τις προσδοκίες, τις ανησυχίες και τα θέλω σου, για την επιχείρηση και την παραγωγή σου. Γι’ αυτό και τα αγροτικά νέα μας στοχεύουν να σε προετοιμάζουν κατάλληλα για κάθε αλλαγή, προσθήκη ή ευκαιρία μπορεί να συναντήσεις! Διάβασε τα όλα εδώ!