Υπόσχεση για πλήρη αποπληρωμή των τευτλοπαραγωγών σύντομα
10 Φεβρουαρίου 2018
Εξοικονομώ κατ’ Οίκον: Επιδοτήσεις έως και 70%
10 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους ανειλημμένων υποχρεώσεων και ειδικών προγραμμάτων. Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή έγινε το διάστημα από 02/02/2018 ΕΩΣ 06/02/2018 και αφορά 133 δικαιούχους.

Το σύνολο των δικαιούχων που πληρώθηκαν ανέρχονται σε 133 και το συνολικό ποσό που κατεβλήθη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανέρχεται σε 2.348.467,40 ευρώ.

Τα ποσά εδω

Διάβασε πρώτος τα αγροτικά νέα και προετοιμάσου για τις αλλαγές που έρχονται. Τα έγκυρα και ταχύτατα αγροτικά νέα του Agroticmall.gr σε προετοιμάζουν πλήρως για αλλαγές στη φορολογία, τις τιμές των προϊόντων αλλά και σε κάθε εξέλιξη που οφείλεις να γνωρίζεις για να προλάβεις καταστάσεις και να κινηθείς στρατηγικά όσο καλύτερα μπορείς.

Στο Agroticmall.gr είμαστε κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα στο σύγχρονο αγρότη και τις ανάγκες του με ταχύτητα και αξιοπιστία. Αφουγκραζόμαστε τις προσδοκίες, τις ανησυχίες και τα θέλω σου, για την επιχείρηση και την παραγωγή σου. Γι’ αυτό και τα αγροτικά νέα μας στοχεύουν να σε προετοιμάζουν κατάλληλα για κάθε αλλαγή, προσθήκη ή ευκαιρία μπορεί να συναντήσεις! Διάβασε τα όλα εδώ!