Ποιο είναι το καλύτερο 4Χ4 αγροτικό αυτοκίνητο;
8 Φεβρουαρίου 2018
Επίδομα μακροχρονίως ανέργων – Ποιοι το δικαιούνται
9 Φεβρουαρίου 2018

Επιδόματα ΟΑΕΔ | Άνεργοι:Το ειδικό βοήθημα καταβάλλεται με απόφαση του Δ/ντη της αρμόδιας Υπηρεσίας παροχών του ΟΑΕΔ ύστερα από αίτηση του ενδιαφερόμενου.

Οι περισσότεροι δε το γνωρίζουν με αποτέλεσμα να χάνουν το επίδομα των 300 ευρώ που χορηγεί ο ΟΑΕΔ. Ήξερες ότι υπάρχει ειδικό επίδομα μετά τη λήξη της Επιδότησης Λόγω Ανεργίας;

Το δικαιούνται όσοι παραμένουν άνεργοι επί ένα μήνα μετά την λήξη της τακτικής επιδότησης ανεργίας και δεν υπάγονται στις κατηγορίες του άρθρου 22 του Ν. 1836/89 (οικοδόμοι , λατόμοι, ασβεστοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές κλπ).

Το ποσό είναι 190 ευρώ. Το ειδικό βοήθημα καταβάλλεται με απόφαση του Δ/ντη της αρμόδιας Υπηρεσίας παροχών του ΟΑΕΔ ύστερα από αίτηση του ενδιαφερόμενου, η οποία υποβάλλεται στην Υπηρεσία Παροχών του τόπου κατοικίας του, μέσα σε δύο μήνες από την λήξη του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Για την καταβολή του ειδικού βοηθήματος απαιτείται επιπλέον το ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα του ασφαλισμένου δεν θα πρέπει να ξεπερνά (για το 2013) τα 9.977,99€ και αυξάνεται κατά 293,47 € κάθε έτος. Φέτος το όριο είναι 10.271,46€.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ 

Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

  • Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Εφορίας ή αντίγραφο φορολογικής δήλωσης.

  • Δελτίο ανεργίας σε ισχύ.

  • ΙΒΑΝ λογ/σμού ΕΤΕ στον οποίο ο ενδιαφερόμενος πρέπει να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος.

  • Πρόλαβε τις εξελίξεις

    Διάβασε πρώτος τα αγροτικά νέα και προετοιμάσου για τις αλλαγές που έρχονται. Τα έγκυρα και ταχύτατα αγροτικά νέα του Agroticmall.gr σε προετοιμάζουν πλήρως για αλλαγές στη φορολογία, τις τιμές των προϊόντων αλλά και σε κάθε εξέλιξη που οφείλεις να γνωρίζεις για να προλάβεις καταστάσεις και να κινηθείς στρατηγικά όσο καλύτερα μπορείς.

    Στο Agroticmall.gr είμαστε κάθε στιγμή της ημέρας δίπλα στο σύγχρονο αγρότη και τις ανάγκες του με ταχύτητα και αξιοπιστία. Αφουγκραζόμαστε τις προσδοκίες, τις ανησυχίες και τα θέλω σου, για την επιχείρηση και την παραγωγή σου. Γι’ αυτό και τα αγροτικά νέα μας στοχεύουν να σε προετοιμάζουν κατάλληλα για κάθε αλλαγή, προσθήκη ή ευκαιρία μπορεί να συναντήσεις! Διάβασε τα όλα εδώ!