Τρόποι να κερδίσετε χρήματα από το αγρόκτημα σας.
5 Ιανουαρίου 2018
Aγορά αγροτικού εξοπλισμού: Η επένδυση σε γεωργικό εξοπλισμό και εξοπλισμό κτηνοτροφίας είναι μια κερδοφόρα επένδυση ..
6 Ιανουαρίου 2018
Νέος Αγρότης 2018 - Agroticmall.gr

Σίγουρα το να είσαι νέος αγρότης το 2018 αποτελεί μια εκ των πιο απαιτητικών προκλήσεων για κάθε νέο επιχειρηματία! Είτε αυτός έχει ασχοληθεί ξανά με τα αγροτικά είτε όχι! Τόσο η αυξημένη φορολόγηση, αλλά και οι ολοένα και πιο απαιτητικές προδιαγραφές τροφίμων και ασφάλειας, συντελούν στην μεγέθυνση της δυσκολίας εισόδου στον κλάδο. Το να είσαι νέος αγρότης το 2018 αποτελεί τελικά ευκαιρία ή ζημιογόνο απόφαση;

Νέος Αγρότης 2018 - Agroticmall.gr

Νέος αγρότης 2018: Πριμ και Προγράμματα

Πώς θα σου φαινόταν όμως η ιδέα να ξεκινήσεις με ένα πριμ; Καθόλου κακή και έχεις τα δίκια σου. Πόσο μάλλον αν το πριμ αυτό φτάνει έως και το 50 εάν είσαι νέος αγρότης το 2018.  Κι αυτό, με επίσημα στοιχεία. Ποιος ο λόγος λοιπόν να μην ξεκινήσεις άμεσα; Ειδικά τώρα, σε μια εποχή που τα προγράμματα τα οποία χρηματοδοτούνται και από την Ε.Ε. η χώρα μας οφείλει και πρέπει να βοηθήσει τα μάλα τον νέο αγρότη, ο οποίος θα αποτελέσει και τον κορμό στήριξης για την νέα οικονομία της χώρας!

 

Νέος Αγρότης 2018 - Agroticmall.gr

Διεθνείς εκθέσεις

Οι διεθνείς παραγωγοί και κατασκευαστές αγροτικών μηχανημάτων γνώριζαν ανέκαθεν ότι η χώρα μας αποτελεί βασική δύναμη και κορυφαία αγορά για αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό. Έτσι, δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή σημαντικών events στο χώρο της γεωργίας. Εάν είσαι νέος αγρότης το 2018, το πεδίο δε θα μπορούσε να είναι πιο ειδυλλιακό. Ήρθε η ώρα για να αναπτύξεις και να πας την επιχείρησή σου ένα βήμα παραπέρα. Νέες τεχνολογίες, τρόποι παραγωγής αλλά και διαχείρισης της σοδειάς σου, σου ανοίγουν νέους ορίζοντες στην αγροτική εξέλιξή σου.

Νέος Αγρότης 2018 - Agroticmall.gr

Προκλήσεις

Φυσικά, οι προκλήσεις δε σταματούν, τόσο σε καθημερινό όσο και σε μακροχρόνιο επίπεδο. Όμως ο νέος αγρότης του 2018 πρέπει να είναι οπλισμένος με υπομονή κι επιμονή. Όπως άλλωστε ο κάθε σύγχρονος επαγγελματίας! Οι νέες προοπτικές αποτελούσαν ανέκαθεν πόλο έλξης και αναζήτησης για ένα καλύτερο μέλλον! Σημασία έχει ωστόσο η πραγματική και ουσιαστική ανάπτυξη μέσω της γνώσης του αντικειμένου. Οι προκηρύξεις και τα ενεργά επιδοτούμενα προγράμματα γεωργίας και ανάπτυξης είναι σίγουρα ένας κινητήριος μοχλός που θα δώσει σημαντικό έναυσμα αν είσαι νέος αγρότης! Παρ’ όλα αυτά, ο ακρογωνιαίος λίθος, ήταν , είναι και θα είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, που πασχίζει κάθε μέρα να υπερβεί τις δυσκολίες, να ανταπεξέλθει στις καθημερινές υποχρεώσεις και βρίσκει νέους τρόπους και τεχνικές ώστε να κάνει τη σοδειά του πιο παραγωγική, πιο άρτια και πιο πλήρη σε κάθε τομέα!