Οι ποικιλίες της ελιάς.
1 Ιανουαρίου 2018
Τι είναι ο Αγροτουρισμός;
1 Ιανουαρίου 2018

Του Βασίλη Τζήμτσου

Σας καλωσορίζουμε στο site μας από το οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τη λεβάντα που καλλιεργεί η μητέρα μου Άννα Τζήμτσου στη Λούβρη Βοϊου Κοζάνης, τις ευεργετικές ιδιότητες και συνταγές με αιθέριο έλαιο λεβάντα.

Στο site μπορείτε να περιηγηθείτε στην κατηγορία «Τα νέα μας» όπου θα διαβάσετε αλλά και θα δείτε σε φωτογραφίες και βίντεο τη διαδικασία παραγωγής του αιθέριου ελαίου λεβάντας.

Από το ξεχορτάριασμα την άνοιξη μέχρι το θερισμό των μωβ ανθών και την απόσταξη τους στα μέσα Ιουλίου.

aitherio elaio levanta αιθεριο ελαιο λεβαντα

Μέσα σε λίγες ώρες, τόνοι ανθών θα μετατραπούν σε συμπυκνωμένες θαυματουργές σταγόνες αιθέριου ελαίου και θα φτάσουν από το χωράφι στο σπίτι σας συσκευασμένες σε μπουκαλάκια, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου…

Στο site μας θα μπορέσετε να διαβάσετε αναλυτικά πολλές από τις 150 καταγεγραμμένες διεθνώς θεραπευτικές ιδιότητες που έχει η λεβάντα.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντα είναι ένα οικονομικό αλλά πολύτιμο δώρο για σας και τους φίλους σας.
Η λεβάντα μας είναι προϊόν Βιολογικής Γεωργίας, με πιστοποίηση από τον οργανισμό Bio Hellas, χωρίς την χρήση ζιζανιοκτόνων ή λιπασμάτων.

Αγοράστε τα προϊόντα λεβάντας που καλλιεργείται στη Λούβρη Κοζάνης, μέσα από το διαδικτυακό μας κατάστημα www.levantashop.gr

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, μέσα σε ενάμιση λεπτό, συνοπτικά τον θερισμό του αρωματικού φυτού, την απόσταξη και την παραγωγή του αιθέριου ελαίου λεβάντας.

αιθεριο ελαιο λεβαντα - aitherio elaio levanta

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα βιολογικής αποξηραμένης λεβάντας της Άννας Τζήμτσου από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα levantashop.gr

Αποξηραμένα ματσάκια με λεβάνταανθοδέσμες με λεβάντα και πουγκιά με λεβάντα σε συσκευασίες των 10, 30 και 100 γραμμαρίων (ένατρία ή δέκα πουγκιά αντιστοίχως) ή δρόγη με λεβάντα σε συσκευασία doy packτων  20 γραμμαρίων, μπορούν να φτάσουν με λίγα κλικ από το χωράφι στο σπίτι σας!

Μπες  στο  www.agroticmall.gr   και πουλά τα προϊόντα σου !