Βενζινοκινητο κλαδευτικο συγκροτημα αερος με αεροθαλομο 100 lt ιταλιας
5 Ιανουαρίου 2018
ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΟ ΕΛΑΦΡΥ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ TAYAKANA
5 Ιανουαρίου 2018
Show all

κλαδευτικά αλυσοπρίονα


Το G2050T είναι ένα από τα ελαφρύτερα κλαδευτικά αλυσοπρίονα, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε ξεκούραστα την εργασία σας

Sold By bazakasgreen Report Abuse

Report an abuse for product κλαδευτικά αλυσοπρίονα

Κατηγορία: .
Περιγραφή

Λεπτομέρειες προϊόντος
Το G2050T είναι ένα από τα ελαφρύτερα κλαδευτικά αλυσοπρίονα, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε ξεκούραστα την εργασία σας. Ο κινητήρας είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη αυτονομία λειτουργίας ανά γέμισμα αλλά και ταυτόχρονα να παρέχει την απαιτούμενη ισχύ για άριστη απόδοση κοπής κατά την εργασία. Ο συνδυασμός της ακαριαίας επιτάχυνσης του κινητήρα, της λάμας carving και της αλυσίδας βήματος 1/4”, καθιστούν το μοντέλο ιδανική επιλογή για εργασίες κλαδέματος. Πλευρικός εντατήρας αλυσίδας (γρήγορο και εύκολο τέντωμα της αλυσίδας) Ρυθμιζόμενη αντλία λαδιού (για σωστή λίπανση λάμας και αλυσίδας και εξοικονόμηση λιπαντικού) Σύστημα εκκίνησης e-start (γρήγορη εκκίνηση με λιγότερη προσπάθεια) Εργονομική χειρολαβή Φρένο αλυσίδας ενεργοποιούμενο με την αδράνεια Ξεχωριστό κάλυμμα συμπλέκτη (μικρότερο κόστος συντήρησης) Κρίκος σύνδεσης (για εύκολη μεταφορά πάνω στο δέντρο) Διακόπτης σβησίματος εύκολης πρόσβασης (εύκολη και ασφαλή απενεργοποίηση του μηχανήματος) MADE IN JAPAN
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Κυβισμός (cm³) 18,3
Ισχύς kw/hp 0,73/1,0
Μήκος λάμας 20cm
Βάρος 2,3kg

Vendor

bazakasgreen

Η εταιρεία BAZAKAS–GREEN δημιουργήθηκε το 2009 μετά από πολύχρονη ενασχόληση με το αντικείμενο των μηχανημάτων, εξαρτημάτων και εργαλείων που αφορούν την γεωργική και βιομηχανική χρήση για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

 

Η εταιρεία συνεργάζεται με τους πιο καταξιωμένους οίκους όπως DAB, NOVA, MITSUBISHI, LEPONO, SUBARU, HONDA κτλ.

 

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την επίδειξη και εκμάθηση των εργαλείων και μηχανημάτων και μπορεί να λύσει τις απορίες σας σχετικά με την χρήση και εφαρμογή τους.

 

Η εταιρεία BAZAKAS–GREEN βρίσκεται κοντά σας και μετά την πώληση με τις υπηρεσίες Service και ανταλλακτικών στην διάθεση των πελατών με δυνατότητα πανελλαδικής εξυπηρέτησης.

 

Διαθέτουμε δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και στις Βαλκανικές χώρες και προσφέρουμε υψηλή ποιότητα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Η BAZAKAS–GREEN αναγνωρίζεται από τους προμηθευτές, τους πελάτες αλλά και τους ανταγωνιστές της, ως πιο αξιόπιστη εταιρεία στο τομέα των μηχανημάτων.

 

More Products from bazakasgreen

Questions and Answers

Questions and Answers

You are not logged in