παπλώματα
26 Αυγούστου 2017
σπαρτική μηχανή
27 Αυγούστου 2017
Show all

αγροτοκτηνοτροφικά κτήρια


Sold By agrotoktinotrofika ktiria Report Abuse

Report an abuse for product αγροτοκτηνοτροφικά κτήρια

Κατηγορία: .
Περιγραφή
Τα πλεονεκτήματα των κτηρίων μας σε σχέση με τα συμβατικά κτίρια είναι:

α) κατασκευάζονται στο εργοστάσιο και έρχονται σε container σύμφωνα με τα δεδομένα και τις προδιαγραφές του πελάτη (όσον αφορά τον τύπο και την μορφή του κτηρίου και τα χαρακτηριστικά τους ύψος, πλάτος, μήκος ,ανοίγματα κλπ ).Ακόμα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα σχέδια και στατικές μελέτες (με βάση τους EUROCODES) που απαιτούνται για την έκδοση οικοδομικής άδειας και την ανάρτησή τους.

 

β) μεγαλύτερη λειτουργικότητα για πάρα πολλές χρήσεις και ανταγωνιστικό κόστος σε σχέση με τα συμβατικά μεταλλικά κτήρια πολύ χαμηλότερο συνολικό κόστος και μηδενικό κόστος συντήρησης για τα επόμενα χρόνια.

 

γ) φέρων οργανισμός είναι το ίδιο το κτίριο και δεν υπάρχουν υποστυλώματα μέσα στο χώρο. Ακόμα μπορούν να προεκταθούν η ακόμα και να μετακινηθούν εφ όσον υπάρχει ο διαθέσιμος χώρος όποια στιγμή το απαιτήσουν οι ανάγκες του πελάτη.

 

δ ) οι θερμομονωτικές ικανότητες του υλικού του κτηρίου(κράμα μετάλλων που είναι φτιαγμένο το κτίριο) δίνουν τη δυνατότητα διαφοράς θερμοκρασίας 5-8 βαθμούς χαμηλότερη εσωτερικά το καλοκαίρι και 5-8 βαθμούς ψηλότερη εσωτερικά τον χειμώνα σε σχέση με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

 

στ) η ευκολία ανάρτησης του κτιρίου με ένα μόνο εργαλείο και ένα ανυψωτικό μηχάνημα. Τα μεταλλικά μέρη του κτιρίου συναρμολογούνται στο έδαφος σε τόξο το οποίο αναρτάται και βιδώνεται το ένα πάνω στο άλλο μέχρι να ολοκληρωθεί το κτίριο.Η ανάρτηση και οι συμπληρωματικές εργασίες μπορούν να γίνουν από την εταιρία σας η τον ίδιο τον πελάτη (υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες και αν χρειαστεί on lineεπίβλεψη).

 

η) τα κτήρια της εταιρίας δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις δημιουργίας θεμελίωσης καθότι μπορούν να στηριχτούν πάνω σε περιμετρικό τοιχίο οπουδήποτε ύψους ή σε δάπεδο με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος του κτηρίου να είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

 

Η εταιρία μας η FUTURE BULDINGS http://futurebuildings.com έχει την έδρα της στον Καναδά και σχεδιάζει, παράγει και διανέμει καινοτόμα μεταλλικά κτίρια με βάση τις προδιαγραφές και τις ανάγκες του κάθε πελάτη σε 80 χώρες στον κόσμο.
Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία η διευκρίνηση.
Αντώνης Μιχαλόπουλος
6932222111
Vendor

agrotoktinotrofika ktiria

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΚΤΗΡΙΑ ΑΓΡΟΤΟ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ.

Η εταιρία μας έχει την δυνατότητα να δώσει λύση ,οικονομική, αποτελεσματική, σύντομη και καινοτόμα και σύμφωνα με τις ανάγκες σας στον τομέα των αγροτικών κτηρίων.

Η εταιρία μας μπορεί να σας παραδώσει και να εγκαταστήσει αγροτικό κτήριο η αποθήκη για κάθε χρήση και σε πολλά μοντέλα και τύπους και σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες σε διαστάσεις και προδιαγραφές που θα ορίσετε σε 4-6 εβδομάδες και σε πολύ χαμηλό συγκριτικά κόστος σε σχέση με τα συμβατικά μεταλλικά κτήρια.

Τα κτήρια μας είναι καινοτόμα όσον αφορά τα υλικά κατασκευής (All steel 22 and 14 gauge is AZM 180Galvalume Plus ™ structural grade (A792-06) με πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα η αντισκωρική προστασία (εγγύηση 30 έτη).Τα κτήρια μας ακόμα και μετά από 20 χρόνια φαίνονται σαν να ανεγέρθηκαν πριν από λίγες μέρες.

Τα κτίρια μας ακόμα είναι πιστοποιημένα και για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έρχονται ετοιμοπαράδοτα και χωρίς δασμούς (συμφωνία CΕΤΑ) συσκευασμένα σε κοντέινερ με όλα τα απαιτούμενα τμήματα (πόρτες, παράθυρα, φεγγίτες, εξαερισμούς κλπ) και τα εξαρτήματα και εργαλεία που απαιτούνται για την συναρμολόγηση τους .

More Products from agrotoktinotrofika ktiria

Questions and Answers

Questions and Answers

You are not logged in