ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚO LEPONO AJm75S ΜΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΑΝΤΛΙΑ
16 Αυγούστου 2017
ΔΟΝΗΤΗΣ ΕΛΙΑΣ TEKNA VIBROTEK TK 6000
16 Αυγούστου 2017
Show all

ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ OMRA PROFESSIONAL NL4

230.00


Sold By www.e-panagrotiki Report Abuse

Report an abuse for product ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ OMRA PROFESSIONAL NL4

Κατηγορίες: , .
Περιγραφή

Ισχύς : 400 W / 230 V
Κοχλίας από ειδική ρητίνη ακετάλης κατάλληλος για την επαφή με τρόφιμα με υψηλή αντοχή τριβής
Σώμα από χυτοσίδηρο κατάλληλο για τρόφιμα
Χωνί και συλλέκτης Inox
Φίλτρο Inox
Μετάδοση κίνησης με μειωτήρα
Το λιπαντικό του μοτέρ είναι “Long Life” και είναι κατάλληλο για περιστασιακή επαφή με τρόφιμα. Δεν χρειάζεται καμία αναπλήρωση ή αντικατάσταση.
Παραγωγή : 300 kg/h
Διαιρούμενα μέρη για εύκολο καθάρισμα και συντήρηση
Διαχωρίζει τα φλούδια και τα σπόρια από το χυμό
Προέλευση : Ιταλία
Εγγύηση : 2 έτη
Η ηλεκτρική μηχανή για σάλτσα ντομάτας OMRA διαχωρίζει τέλεια τα φλούδια και τα σπόρια από το χυμό. Τα φλούδια και τα σπόρια εξέρχονται ξερά με την πρώτη. Με την ηλεκτρική μηχανή για σάλτσα ντομάτας OMRA μπορείτε επίσης να αλέσετε ώριμα φρούτα για να κάνετε μαρμελάδες. Η ηλεκτρική μηχανή για σάλτσα ντομάτας OMRA μετατρέπεται με έξτρα εξάρτημα σε ηλεκτρική μηχανή που αλέθει κρέας και κάνει κιμά και λουκάνικα.

Vendor

www.e-panagrotiki

Η εταιρεία ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 1972 από τους Α. Σχοινά και Κ. Τσομπανίδη ως εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της σταθερός στόχος ήταν η διάθεση των πλέον ποιοτικών και επώνυμων προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Παραμένοντας προσηλωμένη σε αυτό το στόχο δεν άργησε να καταξιωθεί στην συνείδηση του καταναλωτικού κοινού.

Με την πάροδο του χρόνου η εταιρεία επέκτεινε τη δραστηριότητά της εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της με μηχανήματα κήπου και αγρού, απευθυνόμενη στον επαγγελματία κηποτέχνη αλλά και στον ερασιτέχνη κηπουρό. Καθώς η εταιρεία έχει περάσει στη δεύτερη γενιά των ιδιοκτητών, ο κατάλογος των προϊόντων της έχει διευρυνθεί σημαντικά περιλαμβάνοντας περισσότερους από 3000 κωδικούς.

Το 2012, ακολουθώντας τις τάσεις των καιρών, αποφασίστηκε η είσοδος της εταιρείας στο ηλεκτρονικό εμπόριο με τη δημιουργία του www.e-panagrotiki.gr. Η ευρύτατη γκάμα των προϊόντων, οι καταπληκτικές τιμές, η ταχύτατη εκτέλεση των παραγγελιών, η τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη μετά την πώληση και η διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών πολύ γρήγορα καθιέρωσαν το www.e-panagrotiki ως κορυφαία επιλογή των καταναλωτών. Φιλοδοξία της εταιρείας είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων και προς την κατεύθυνση αυτή εργάζεται όλο το ανθρώπινο δυναμικό της.

More Products from www.e-panagrotiki

Questions and Answers

Questions and Answers

You are not logged in