Πέτρες Ευπαλίου
13 Αυγούστου 2017
ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΑΛΤΣΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ OMRA PROFESSIONAL NL4
16 Αυγούστου 2017
Show all

ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚO LEPONO AJm75S ΜΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΑΝΤΛΙΑ

125.00


Sold By www.e-panagrotiki Report Abuse

Report an abuse for product ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΝΕΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚO LEPONO AJm75S ΜΕ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ ΑΝΤΛΙΑ

Κατηγορία: .
Περιγραφή

Μοντέλο αντλίας : LEPONO AJm75S ανοξείδωτη
Τύπος αντλίας : jet αυτόματης αναρρόφησης
Ισχύς : 1 ΗΡ / 230 V
Στροφές / λεπτό : 2850
Μέγιστο βάθος αναρρόφησης : 9 m
Μέγιστο μανομετρικό : 45 m
Μέγιστη πίεση : 4,5 bar
Μέγιστη παροχή : 3600 lit/h
Φτερωτή : 1 ανοξείδωτη
Στόμιο : 1″ Χ 1″
Θερμοκρασία αντλούμενου υγρού :  έως +60°C
Σώμα αντλίας από ανοξείδωτο χάλυβα AISI304
Άξονας ανοξείδωτος AISI416
Μοντέλο ηλεκτρονικού : ITALTECNIKA BRIO 2000
Προέλευση ηλεκτρονικού : Ιταλία

Πλήρως αυτόματο πιεστικό με ηλεκτρονικό σύστημα αυτοματοποίησης.Αυτόματη επαναφορά στη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής νερού.
Παρέχεται έτοιμο με καλώδιο και φις
Διαθέτει βαλβίδα αντεπιστροφής
Εφοδιασμένο με επιτηρητή έλλειψης νερού
Κατάλληλο για τροφοδοσία νερού σε σπίτια που δεν διαθέτουν δίκτυο πόλης ή όπου η πίεση του δικτύου δεν είναι ικανοποιητική.
Για αρδεύσεις, ποτίσματα κήπων, για μικρές βιομηχανικές εγκαταστάσεις και όπου αλλού απαιτείται ενίσχυση της πίεσης του νερού.

Vendor

www.e-panagrotiki

Η εταιρεία ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 1972 από τους Α. Σχοινά και Κ. Τσομπανίδη ως εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της σταθερός στόχος ήταν η διάθεση των πλέον ποιοτικών και επώνυμων προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Παραμένοντας προσηλωμένη σε αυτό το στόχο δεν άργησε να καταξιωθεί στην συνείδηση του καταναλωτικού κοινού.

Με την πάροδο του χρόνου η εταιρεία επέκτεινε τη δραστηριότητά της εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της με μηχανήματα κήπου και αγρού, απευθυνόμενη στον επαγγελματία κηποτέχνη αλλά και στον ερασιτέχνη κηπουρό. Καθώς η εταιρεία έχει περάσει στη δεύτερη γενιά των ιδιοκτητών, ο κατάλογος των προϊόντων της έχει διευρυνθεί σημαντικά περιλαμβάνοντας περισσότερους από 3000 κωδικούς.

Το 2012, ακολουθώντας τις τάσεις των καιρών, αποφασίστηκε η είσοδος της εταιρείας στο ηλεκτρονικό εμπόριο με τη δημιουργία του www.e-panagrotiki.gr. Η ευρύτατη γκάμα των προϊόντων, οι καταπληκτικές τιμές, η ταχύτατη εκτέλεση των παραγγελιών, η τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη μετά την πώληση και η διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών πολύ γρήγορα καθιέρωσαν το www.e-panagrotiki ως κορυφαία επιλογή των καταναλωτών. Φιλοδοξία της εταιρείας είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων και προς την κατεύθυνση αυτή εργάζεται όλο το ανθρώπινο δυναμικό της.

More Products from www.e-panagrotiki

Questions and Answers

Questions and Answers

You are not logged in