Πώληση Αγροκτήματος Οικοπέδου με Ακτινίδια
27 Δεκεμβρίου 2017
ΣΤΙΚ ΜΕΛΙΟΥ
28 Δεκεμβρίου 2017
Show all

Kρέμα ημέρας ( με βλέννα σαλιγκαριού βιταμίνη Ε και γλυκό αμύγδαλο


Sold By dritsas21 Report Abuse

Report an abuse for product Kρέμα ημέρας ( με βλέννα σαλιγκαριού βιταμίνη Ε και γλυκό αμύγδαλο

Κατηγορία: .
Vendor

dritsas21

Η Εταιρεία
Η εταιρεία μας με έδρα την Σερρών ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές του 2010. Με αγάπη, φροντίδα και επαγγελματισμό, αρχίσαμε την καλλιέργεια των σαλιγκαριών σε εγκαταστάσεις με προηγμένες μεθόδους τεχνολογίας και τεχνογνωσίας, προκειμένου να πετύχουμε την ποιοτική εκτροφή τους.
Με τις άριστες συνθήκες διαβίωσης (θερμοκρασίας, υγρασίας, σκίασης) που ενισχύονται από το ευνοϊκό κλίμα των Σερρών και ειδικότερα από το μικροκλίμα της περιοχής, έχουμε πετύχει τη ξεχωριστή ποιότητα των σαλιγκαριών μας και της παραγόμενης βλέννας.
Η συγκομιδή της βλέννας γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που προστάζει η Ελληνική Νομοθεσία.
Με γνώμονα τις μοναδικές ιδιότητες του σαλιγκαριού, αποφάσισαν να επεκτείνουν την επιχειρηματική μας δραστηριότητα το 2012 δημιουργώντας την εταιρεία COCHLEA GARDEN η οποία παρασκευάζει τα καλλυντικά προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους, διότι βασίζονται στο συνδυασμό του εκκρίματος σαλιγκαριού. Χάρη στο πλούσιο σε συστατικά και στην ειδική τροφή με την οποία τρέφονται τα σαλιγκάρια, το έκκριμα περιέχει πρωτεϊνες, αλλαντοϊνη, γλυκολικό οξύ και αντιοξειδωτικά που αποτελούν βασικά συστατικά στα καλλυντικά προϊόντα για την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, την εμφανή αναζωογόνηση και την άμεση ενυδάτωση.
Τα καλλυντικά προϊόντα COCHLEA GARDEN ξεχωρίζουν για την καινοτομία και την αποτελέσματικότητα τους συλλέγοντας το έκκριμα του σαλιγκαριού και λαμβάνουν τα δραστικά συστατικά του σε ποσοστό 100%.
Οι φόρμουλες της εταιρείας COCHLEA GARDEN ξεχωρίζουν από τις άλλες, γιατί το φυσικό κολλαγόνο και τα συστατικά του εκκρίματος του σαλιγκαριού συνδυάζονται με τα νεότερης γενιάς δραστικά μόρια. Η δράση τους στο δέρμα είναι αποδεδειγμένη μέσω κλινικών μελετών και άμεση.
Η COCHLEA GARDEN διακρίνεται στο χώρο για την ποιότητα των καλλυντικών της προϊόντων τα οποία έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί από το Τμήμα Ερευνας, Ανάπτυξης και Μελετών της εταιρείας και έχουν παραχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ε.Ο.Φ. και της Ε.Ε και με πιστοποίηση καλής παραγωγικότητας (GMP).

More Products from dritsas21

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Kρέμα ημέρας ( με βλέννα σαλιγκαριού βιταμίνη Ε και γλυκό αμύγδαλο”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Questions and Answers

Questions and Answers

You are not logged in