Φορητή τουαλέτα για κατοικίδια Potty Puppy Pad
30 Αυγούστου 2017
Υδραυλική μηχανή τεμαχισμού καυσόξυλων
30 Αυγούστου 2017
Show all

GPS TRACKER ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΜΕ ΚΟΛΑΡΟ TKSTAR PET TK909

79.00


Sold By www.agro4all.gr Report Abuse

Report an abuse for product GPS TRACKER ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΜΕ ΚΟΛΑΡΟ TKSTAR PET TK909

Κωδικός προϊόντος: 123311. Κατηγορία: .
Περιγραφή

GPS TRACKER ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ ΜΕ ΚΟΛΑΡΟ TKSTAR PET TK909

TKSTAR Pet GPS Tracker – Ανιχνευτής κατοικιδίου με GPS – Εντοπισμός κατοικιδίου σε εξωτερικούς χώρους με SOS – Ενημέρωση με λογισμικό Google Maps – Με κολάρο ειδικά σχεδιασμένο για σκύλους και γάτες

  • Πολυλειτουργικός ανιχνευτής για κατοικίδια με GPS με ισχυρή παρακολούθηση τοποθεσίας που βρίσκεται το κατοικίδιό σας εξαιρετικά υψηλών τεχνικών προδιαγραφών – ακολουθούν τα βήματα των αγαπημέξνων σας γατιών, σκυλιών ή πόνυ.
  • Γρήγορη επιστροφή τοποθεσίας GPS με γραπτά μηνύματα στο κινητό σας ή την επιλογή για σήματα 3 δευτερολέπτων που σας δίνει την δυνατότητα να παρακολούθησης της διαδρομής που κάνει το κατοικίδιό σας. Σε συνεργασία με το Google Maps οι τοποθεσίες είναι ακριβείς. Με ένα γραπτό μήνυμα εμφανίζεται ο χάρτης με την τοποθεσία που βρίσκεται το κατοικίδιό σας.
  • Αν το κατοικίδιό σας απομακρυνθεί κατά πολύ λαμβάνετε ένα μήνυμα με την τοποθεσία που βρίσκεται με GPS.
  • Χρήσιμο επίσης και για ανίχνευση παιδιών, ηλικιωμένων, αλλά και αυτοκινήτων.
  • Εύκολο στη χρήση.
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει 1x συσκευή, 1x κολάρο,1x καλώδιο usb,1x αντάπτορα.
  • H διάρκεια μπαταρίας χωρίς την χρήση GPRS ξεπερνά τις 12 ημέρες, ενώ με χρήση GPRS και online ανίχνευση έως και 5 μέρες. Η συσκευή μπορεί να φορτιστεί με έναν κοινό φορτιστή για Smartphone.

για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες στο 211 800 1599 

www.agro4all.gr

Vendor

www.agro4all.gr

Η εταιρεία «Agro4all» είναι η εξέλιξη του φυσικού μας καταστήματος, που λειτουργεί από το 1997 με έδρα την Καρδίτσα, στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου. Το αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η εισαγωγή και το εμπόριο ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων, λιπαντικών, εργαλείων, σιδηρικών καθώς και μηχανημάτων. Το κατάστημά μας είναι πλήρως οργανωμένο και διαθέτει χιλιάδες προϊόντα που έχουν σχέση με τον αγρότη με στόχο την πληρέστερη, καλύτερη και όσο το δυνατό γρηγορότερη εξυπηρέτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουμε αναπτύξει πολυετείς και σταθερές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και εισαγωγικούς οίκους. Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των Θεσσαλών αγροτών και ελπίζουμε πολύ σύντομα και στη δική σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο 211 800 1599 καθώς και στο e-mail info@agro4all.gr .

More Products from www.agro4all.gr

Questions and Answers

Questions and Answers

You are not logged in