Αναρτώμενο ψεκαστικό συγκρότημα 500 λίτρων
2 Σεπτεμβρίου 2017
Αεροψάλιδο LISAM Ιταλίας για κοντάρι SLY ASTA
2 Σεπτεμβρίου 2017
Show all

Ηλιακός προβολέας

69.00


Sold By www.agro4all.gr Report Abuse

Report an abuse for product Ηλιακός προβολέας

Κωδικός προϊόντος: 123121. Κατηγορία: .
Περιγραφή

Ηλιακός προβολέας ανάβει μόλις νυχτώσει και σβήνει όταν ξημερώσει εξωτερικού χώρου IP 65 10W με 25 ισχυρά SMD LED + Τηλεχειριστήριο ON – OFF + Επιλογή αυτόματου φωτισμού το βράδυ

Αυτός ο ηλιακός προβολέας εξωτερικού χώρου με στεγανότητα IP 65 10W διαθέτει 25 πανίσχυρα SMD LED, τηλεχειριστήριο εμβέλειας 15m με επιλογές ON – OFF – AYTO (αυτόματο άνοιγμα στο σκοτάδι), φορτίζει την ημέρα και έχει επιλογή να φωτίζει αυτόματα την νύχτα!
Η φωτεινότητα που προσφέρει ο ηλιακός προβολέας εξωτερικού χώρου είναι πραγματικά εντυπωσιακή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πιθανόν μέχρι τώρα να γνωρίζατε!
Η εργονομία, η δυνατότητα τηλεχειρισμού από μεγάλη απόσταση, η επιλογή να ανάβει αυτόματα το βράδυ ή να εξοικονομεί την μπαταρία και να τον ενεργοποιείτε με το τηλεχειριστήριο τον κάνει μοναδικό! 
Ιδανική λύση για φωτισμό, σε εξοχικά, στον κήπο, εισόδους, γκαράζ, πυλωτή, κήπο, αίθριο χώρο, πάρκινγκ, τοίχο, υπόστεγα, βράχους, σκηνή, τροχόσπιτο, σκάφος, αποθήκη, στάβλο κ.λ.π.
Το υψηλής απόδοσης φωτοβολταϊκό πάνελ με τον ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός, θα του δώσει πλήρη φόρτιση και σε συνθήκες όχι πλήρους ηλιοφάνειας!
Θέλετε να φωτίσετε έναν χώρο και δεν έχετε ρεύμα; Κανένα πρόβλημα ο ηλιακός προβολέας θα σας λύσει τα χέρια, διότι μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σαν:
Ηλιακό προβολέα κήπου, ηλιακό προβολέα της εισόδου σας, ηλιακό προβολέα στο γκαράζ, ηλιακό προβολέα στο εξοχικό, ηλιακό προβολέα στο κλιμακοστάσιο, ηλιακό προβολέα στην βιτρίνα σας κ.λ.π. 
Κιτ ηλιακός προβολέας – πάνελ εμπεριέχει φωτοβολταϊκό συλλέκτη που συγκεντρώνει την ηλιακή ενέργεια, και προβολέα που  την αποθηκεύει σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. 
Ο ηλιακός προβολέας ανάβει αυτόματα στο σκοτάδι και σβήνει στο φως, ένα καλώδιο συνδέει το πάνελ με τον προβολέα. 
Απλή εγκατάσταση δεν χρειάζεται κάποιος τεχνικός, δεν χρειάζεται σύνδεση στο ρεύμα, λειτουργεί με ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία που φορτίζει αυτόματα με τον ήλιο. 
Ο ηλιακός προβολέας αποσπάται από το πάνελ και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σαν φορητό φωτιστικό.
Η υψηλή στεγανότητα του IP 65 εγγυάται την μακρόχρονη λειτουργία του ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες!

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά: 

 • Διαστάσεις προβολέα: 18 x 14,3 x 6 εκατοστά.
 • Στεγανότητα IP 65.
 • Ο προβολέας αποσπάται από το πάνελ και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σαν φορητό φωτιστικό.
 • Διαστάσεις panel: 34 x 23 x 1,7 cm.
 • 25 Ισχυρά Led μεγάλης φωτεινότητας και οικονομίας ενσωματωμένα στον προβολέα.
 • Εμπεριέχει καλώδιο 5m για σύνδεση πάνελ με προβολέα (υπάρχει δυνατότητα επέκτασης).
 • Διάρκεια ζωής Led: πάνω από 50.000 ώρες
 • Μπορεί να φωτίζει έως και 12 ώρες.
 • Στην συσκευασία εμπεριέχονται τα πάντα για μια σωστή τοποθέτηση:

 • Προβολέας με ενσωματωμένη μπαταρία – 25 SMD Led – Βάση στήριξης
 • Υψηλής ποιότητας ηλιακό Panel 8watt με ενσωματωμένο καλώδιο 5m  και αισθητήρα φωτισμού επί πλέον εργονομική βάση στήριξης του panel ανακλινόμενη με ρυθμιζόμενη κλήση
 • Τηλεχειριστήριο 3 εντολών (on-off-auto)
 •  4 Βίδες για βάσεις στήριξης του προβολέα και της βάσης στήριξης του panel

*** Κάποια από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του μοντέλου (π.χ. χρώμα, βάση κ.α.) μπορεί αν διαφέρουν από αυτά της εικόνας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επικοινωνήστε στο 211 800 1599

www.agro4all.gr

Vendor

www.agro4all.gr

Η εταιρεία «Agro4all» είναι η εξέλιξη του φυσικού μας καταστήματος, που λειτουργεί από το 1997 με έδρα την Καρδίτσα, στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου. Το αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η εισαγωγή και το εμπόριο ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων, λιπαντικών, εργαλείων, σιδηρικών καθώς και μηχανημάτων. Το κατάστημά μας είναι πλήρως οργανωμένο και διαθέτει χιλιάδες προϊόντα που έχουν σχέση με τον αγρότη με στόχο την πληρέστερη, καλύτερη και όσο το δυνατό γρηγορότερη εξυπηρέτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουμε αναπτύξει πολυετείς και σταθερές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και εισαγωγικούς οίκους. Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των Θεσσαλών αγροτών και ελπίζουμε πολύ σύντομα και στη δική σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο 211 800 1599 καθώς και στο e-mail info@agro4all.gr .

More Products from www.agro4all.gr

Questions and Answers

Questions and Answers

You are not logged in