Προϊόντα που πληρούν τις προϋποθέσεις για βιολογική πιστοποίηση
10 Ιανουαρίου 2018
Γεωργικά μηχανήματα που διευκολύνουν τη ζωή του αγρότη .
13 Ιανουαρίου 2018

Οι πωλήσεις είναι ένα από τα  σημαντικότερα  κομμάτια για να έχει οικονομικό κέρδος μία εταιρία. Εκτός από τη γενική στρατηγική μίας εταιρίας , η στρατηγική των πωλήσεων είναι σημαντικό κομμάτι για τη βιωσιμότητα, καθώς κέρδη έρχονται από τις πωλήσεις.

Κάθε επιχειρηματίας και επίδοξος πωλητής συνεχώς θα πρέπει να προβληματίζεται για το πως μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο που προσεγγίζει τους πελάτες . Όπως επίσης για το αν μείνει ευχαριστημένος ο πελάτης ώστε να αγοράσει πάλι ή να δοκιμάσει και κάποιο άλλο προϊόν ή υπηρεσία της επιχείρησης.

Σήμερα, παρ’ ότι η ύφεση έχει επιβραδυνθεί και οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι στα ίδια επίπεδα τζίρου ή και σε καλύτερα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, οι πελάτες εξακολουθούν να αναζητούν λύσεις value for money. Αυτό αναγκάζει όλους όσους ασχολούνται με τις πωλήσεις να εστιάζουν στην εκλαμβανόμενη αξία (perceived value) που μπορεί να παρέχει το προϊόν τους και όχι απλά στα χαρακτηριστικά του. Για να προσεγγίσετε καλύτερα τον σημερινό δύσκολο πελάτη πρέπει να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά του που διαφέρουν κατά πολύ σε σχέση με εκείνα πριν από την κρίση.

Σήμερα υπάρχουν στην Ελλάδα πολλές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες μικροί παραγωγοί αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Όλοι έχουν έναν κοινό στόχο. Να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Να αυξήσουν τα κέρδη τους. Να κάνουν τα προϊόντα τους γνωστά. Να μάθει ο κόσμος τα προϊόντα τους.

 Μπες  στο  www.agroticmall.gr  την πιο σύγχρονη σελίδα στο internet,άνοιξε κατάστημα δωρεάν και πουλά  τα προϊόντα σου ,  αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό  

Αυξήστε τη δυναμική του καταστήματος σας και και πουλήστε τα προϊόντα σας στους χιλιάδες επισκέπτες του www.agroticmall.gr   του πρώτου Διαδικτύου mall.