Παράταση για την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος μέχρι τις 17 Ιουλίου!!!
29 Ιουνίου 2017
Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2017
30 Ιουνίου 2017

Συγκλονισμένοι οι άνθρωποι της παραγωγής και οι παίκτες του ελληνικού Survivor μετά από τον ξαφνικό χαμό 25χρονου μέλους της παραγωγής στον Άγιο Δομίνικο.

Ο 25χρονος Diego που εργαζόταν στην παραγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr, πέθανε πριν από μερικές εβδομάδες από πνευμονία στον Άγιο Δομίνικο. Ο Diego, που είχε εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια για τις ανάγκες του παιχνιδιού ερωτήσεων, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο, συγκλονίζοντας παραγωγή και παίκτες του ελληνικού Survivor.

Στο τρέιλερ για το τελευταίο αγώνισμα του Survivor, που θα χαρίσει στον νικητή την ασυλία και το “εισιτήριο” για τον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης, βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο κάτι που τελικά ίσως εξηγείται ως ένδειξη πένθους για τον τραγικό χαμό του Diego.

Ήταν στο 19ο επεισόδιο του Survivor που ο Σάκης Τανιμανίδης είχε καλέσει στον χώρο που γυρίζεται το παιχνίδι ερωτήσεων τον Diego και τον Χούλιο για να απαντήσουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Λάμπρος Χούτος σε ερώτηση για την ηλικία τους. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους είχε ρωτήσει να μαντέψουν το άθροισμα των ηλικιών των δύο αντρών.

Ο θάνατος του Diego στιγματίζει το σαρωτικό Survivor λίγο πριν από το grande finale του ριάλιτι επιβίωσης, με τον νεαρό να έχει πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο όπου οι παίκτες καλούνταν να μαντέψουν την ηλικία του για να κερδίσουν. Η τραγική είδηση θανάτου ανθρώπου της παραγωγής δεν έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί επίσημα, κάτι που ίσως γίνει στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής

Αξίζει να αναφερθεί πως η παραγωγή δεν έχει διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα.