Μαρούλια ….φτιάχνω λαχανόκηπο
29 Δεκεμβρίου 2017
Από 1ης Φεβρουαρίου 2018 η ρύθμιση των 120 δόσεων στην εφορία  με το «κούρεμα» των οφειλών μπορεί να φτάσει στο 85% ή και στο 95% 
30 Δεκεμβρίου 2017

Ευκαιρία να αναδείξεις τα προϊόντα σου δωρεάν !

Πρόκειται για τον πλέον σύγχρονο τρόπο προώθησης των προϊόντων, που επιτρέπει την απευθείας πώληση σε καταναλωτές, κοινωνικές ομάδες, επιχειρήσεις κτλ.

Σήμερα υπάρχουν στην Ελλάδα πολλές εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες μικροί παραγωγοί αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων. Όλοι έχουν έναν κοινό στόχο. Να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Να αυξήσουν τα κέρδη τους. Να κάνουν τα προϊόντα τους γνωστά. Να μάθει ο κόσμος τα προϊόντα τους.

 Μπες  στο  www.agroticmall.gr  την πιο σύγχρονη σελίδα στο internet.

Όταν κάνεις εγγραφή στο www.agroticmall.gr  σου αποκτάς άμεσα μία σελίδα προφίλ όπου μπορείς να παρουσιάσεις στους πελάτες σου τα προϊόντα σου και να την εμπλουτίσεις με όμορφες φωτογραφίες. Διαθέτεις χώρο για να περιγράψεις την δραστηριότητα σου και να αναπτύξεις το ενδιαφέρον του κόσμου γύρω από τα προϊόντα σου.
Όταν θελήσεις να προβάλλεις τα προϊόντα σου προς πώληση έχεις τη δυνατότητα να τα παρουσιάσεις με επιτυχία χρησιμοποιώντας φωτογραφίες και περιγραφές μέσα από ένα λειτουργικό και όμορφο περιβάλλον. Έτσι οι πελάτες σου μπορούν να εξερευνήσουν οτιδήποτε έχεις να τους προσφέρεις.

Αρχική Σελίδα

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος δωρεάν
Τα εγκαίνια του νέου σας καταστήματος αρχίζουν σε 5 λεπτά!
Στο www.agroticmall.gr    δε χρειάζεστε παρά μόνο 5 λεπτά για να κάνετε τα εγκαίνια του νέου σας καταστήματος και να ξεκινήσετε τις πωλήσεις! Διαχειριστείτε το σχεδιασμό και τα προϊόντα σας όπως εσείς επιθυμείτε, αναλύστε τα στατιστικά του καταστήματος και ανεβάστε τα προϊόντα σας.
Όσο για την προώθηση; Αφήστε το επάνω μας. Το agroticmall είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO) και τα προϊόντα σας θα φιγουράρουν στις ψηλές θέσεις του Google .
Αυξήστε τη δυναμική του καταστήματος σας και και πουλήστε τα προϊόντα σας στους χιλιάδες επισκέπτες του www.agroticmall.gr   του πρώτου Διαδικτύου mall.
Τι περιμένετε; Ο πρώτος σας πελάτης είναι 5 λεπτά μακρυά!

Αρχική Σελίδα