Σπανάκι καλλιέργεια
26 Δεκεμβρίου 2017
Καρότο καλλιέργεια.
27 Δεκεμβρίου 2017

 

Δωρεάν δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για αγρότες και παράγωγους

  Agrotic Mall  – Το Mall των Αγροτών

Το Agrotic Mall  .gr δημιουργήθηκε να εξυπηρετήσει τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τους κυνηγούς, τους ψαράδες και όσους ασχολούνται με τη γη και γενικά με το περιβάλλον.

Στην πλατφόρμα μας, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε το κατάστημά σας και να εισάγεται προϊόντα της Ελληνικής Γης, εξαρτήματα, γεωργικά μηχανήματα, τρακτέρ, βιολογικά προϊόντα και άλλα μηχανήματα μεταχειρισμένα ή καινούρια προς πώληση. Μπορείτε να δημιουργήσετε κατάστημα είτε είστε επιχείρηση είτε ιδιώτης.

Αρχική Σελίδα

Η εγγραφή του καταστήματος είναι Δωρεάν και ο χρόνος για την υλοποίησή του γίνεται μόλις σε  1 λεπτό. Εφόσον δημιουργήσετε το κατάστημα σας η επόμενη κίνηση είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία του καταστήματος σας π.χ επωνυμία, τηλέφωνο, site, email, εισαγωγή λογότυπου ώστε να μπορούν οι πελάτες σας να σας βρούνε εύκολα.

Αρχική Σελίδα

Στη συνέχεια σας δίνεται η δυνατότητα να εισάγεται τα προϊόντα που επιθυμείτε να προωθήσετε στην αγορά. Για την εισαγωγή των προϊόντων είναι ορθό να εισάγεται τον τίτλο του προϊόντος, τη διαθεσιμότητα, μια πλήρης περιγραφή που να εξηγεί τις ιδιαιτερότητες των προϊόντων, αντιπροσωπευτική φωτογραφία του προϊόντος και την τιμή του.

Μπες τώρα στο www.agroticmall.gr