Πότε δίνονται οι επιδοτήσεις για το ελαιόλαδο;
8 Οκτωβρίου 2017
Εξοπλισμός για μάζεμα ελιών
25 Οκτωβρίου 2017

Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος δωρεάν
Τα εγκαίνια του νέου σας καταστήματος αρχίζουν σε 5 λεπτά!
Στο agroticmall δε χρειάζεστε παρά μόνο 5 λεπτά για να κάνετε τα εγκαίνια του νέου σας καταστήματος και να ξεκινήσετε τις πωλήσεις! Διαχειριστείτε το σχεδιασμό και τα προϊόντα σας όπως εσείς επιθυμείτε, αναλύστε τα στατιστικά του καταστήματος και ανεβάστε τα προϊόντα σας.
Όσο για την προώθηση; Αφήστε το επάνω μας. Το agroticmall είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO) και τα προϊόντα σας θα φιγουράρουν στις ψηλές θέσεις του Google .Όσο για τα sosial χιλιάδες ακόλουθοι σας βρίσκουν εύκολα μέσα από την σελίδα μας .
Αυξήστε τη δυναμική του καταστήματος σας και και πουλήστε τα προϊόντα σας στους χιλιάδες επισκέπτες του agroticmall του πρώτου Διαδικτύου mall.
Τι περιμένετε; Ο πρώτος σας πελάτης είναι 5 λεπτά μακρυά!

Αρχική Σελίδα


Ευκαιρία να αναδείξεις τα προϊόντα σου δωρεάν !
Όταν κάνεις εγγραφή στο agroticmall σου αποκτάς άμεσα μία σελίδα προφίλ όπου μπορείς να παρουσιάσεις στους πελάτες σου τα προϊόντα σου και να την εμπλουτίσεις με όμορφες φωτογραφίες. Διαθέτεις χώρο για να περιγράψεις την δραστηριότητα σου και να αναπτύξεις το ενδιαφέρον του κόσμου γύρω από τα προϊόντα σου.
Όταν θελήσεις να προβάλλεις τα προϊόντα σου προς πώληση έχεις τη δυνατότητα να τα παρουσιάσεις με επιτυχία χρησιμοποιώντας φωτογραφίες και περιγραφές μέσα από ένα λειτουργικό και όμορφο περιβάλλον. Έτσι οι πελάτες σου μπορούν να εξερευνήσουν οτιδήποτε έχεις να τους προσφέρεις.

Αρχική Σελίδα