Άνοιξε δωρεάν κατάστημα στο μεγαλύτερο διαδικτυακό mall …
14 Ιανουαρίου 2018
Το νέο pick up της BMW έρχεται !!!Νέα εποχή για τα αγροτικά αυτοκίνητα.
20 Ιανουαρίου 2018
Αγρότης & Εμπόριο - Agroticmall.gr

Αγρότης & εμπόριο με ευνοϊκούς όρους πάνε μαζί. Είναι σίγουρο πως η απασχόληση σε κάθε τομέα του κλάδου της αγροτικής παραγωγής αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και εξέλιξη. Ταυτόχρονα όμως κάθε ευκαιρία κρύβει και κινδύνους! Κινδύνους που ο νέος αλλά και ο υφιστάμενος αγρότης οφείλει να γνωρίζει. Τότε μόνο ο αγρότης & το εμπόριο μπορούν να μπουν σε μια νέα, παραγωγική βάση. Το απώτερο αποτέλεσμα αυτής είναι η αύξηση των εσόδων, αλλά και κατ’ επέκταση, των κερδών.

Αγρότης & Εμπόριο - Agroticmall.gr

 

Αγρότης & Εμπόριο: Νέοι ορίζοντες

Αδιαμφισβήτητα ο αγρότης & το εμπόριο είναι όροι αλληλένδετοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο άνθρωπος πέρα από την ιδιωτική του κατανάλωση, παράγει αγροτικά προϊόντα προς μεταπώληση και εκμετάλλευση. Είτε σε λαϊκές αγορές, είτε σε χονδρέμπορους ή μεταπωλητές και σε δευτερογενή στάδια παραγωγής & επεξεργασίας , ο αγρότης ψάχνει τον καλύτερο τρόπο να διανέμει τα προϊόντα του. Η ηλεκτρονική προώθηση όμως των αγροτικών προϊόντων και υπηρεσιών ή ακόμη και των αγροτικών μηχανημάτων αποτελεί μια βιώσιμη και πλήρως αναπτυσσόμενη αγορά για τον κλάδο αλλά και τα παρακλάδια του.

Αγρότης & Εμπόριο - Agroticmall.gr

Η εξέλιξη

Είναι απόλυτο λογικό λοιπόν, ολοένα και περισσότεροι νέοι αγρότες ή και παλαιότεροι να διεκδικούν ένα μερίδιο από την ηλεκτρονική «πίτα» των αγορών. Πολλαπλασιαζόμενα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη παρουσιάζονται με τη χρήση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι εργασίες προώθησης και προβολής γίνονται ταχύτερα, πιο οικονομικά & πιο άμεσα. Τώρα μπορείς να παρουσιάζεις τα προϊόντα σου με τον καλύτερο τρόπο! 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε κάθε κάτοικο της Ελλάδας ή του εξωτερικού με λίγα μόνο κλικ! Και δεν υπάρχει κανένας καλύτερος τρόπος για να προσελκύσεις ολοένα και περισσότερους νέους πελάτες ή να δείξεις την άριστη ποιότητα της παραγωγής σου!

Αγρότης & Εμπόριο - Agroticmall.gr

Οι κίνδυνοι

Φυσικά κάθε ευκαιρία, εγκυμονεί και κινδύνους. Η ευκολία και αμεσότητα στην επαφή και επικοινωνία με τους πελάτες προϋποθέτει μια πολύ οργανωμένη και άμεση δομή στην επιχείρησή σου. Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών σου στον ελάχιστο δυνατό χρόνο! Αλλά επίσης και με την καλύτερη ποιότητα προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση η εμπιστοσύνη του πελάτη χάνεται! Μετά είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανακτηθεί καθώς πέρα από τις υπάρχουσες ευκαιρίες, αντιστοίχως αυξάνεται και ο εν δυνάμει ανταγωνισμός στο εγχείρημά σου!
Κάνε την πιο δυνατή σου κίνηση!

Είσαι έτοιμος να μπεις δυνατά στα ηλεκτρονικά δρώμενα; Είσαι έτοιμος να κυνηγήσεις το καλύτερο για τη ζωή και την επιχείρησή σου; Κάνε τώρα την εγγραφή σου εδώ στο Agrotic Mall και μπες στη Νο. 1 Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Αγοραπωλησιών Αγροτικών Προϊόντων! Το μέλλον σε περιμένει!