Ολα τα προγράμματα εσπα εντός του 2018!!!
13 Ιανουαρίου 2018
Κάποτε τα λέγαμε αγροτικά αυτοκίνητα .. Σήμερα τα λέμε Pick-Up!!!
14 Ιανουαρίου 2018

Αγροτικά εργαλεία !!!

Αγροτικά εργαλεία από το μέλλον

Αγροτικά Drones Από το παιχνίδι στη διάγνωση

Δεν υπάρχει πλατφόρμα τηλεπαρακολούθησης  καλύτερη σε όλα τα πράγματα: οι δορυφόροι, τα επανδρωμένα αεροσκάφη και τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV)  έχουν μοναδική θέση όπου υπερέχουν.

Η λήψη δορυφορικών δεδομένων είναι σχεδόν παθητική και επιτρέπει τη σύγκριση των μακροπρόθεσμων τάσεων. Τα επανδρωμένα αεροσκάφη είναι πολύ οικονομικά και  αποδοτικά για μεγαλύτερες εκτάσεις. Τα UAV (ας τα ονομάσουμε απλά drones, εμείς;) έχουν ως βασικά πλεονεκτήματα:
η συλλογή δεδομένων είναι σχεδόν σε πραγματικό χρόνο και κατόπιν ζήτησης
οι εικόνες μπορεί να είναι εξαιρετικές υψηλήσ ανάλυσης
οι αισθητήρες νέας γενιάς μπορούν να αναπτυχθούν σχεδόν αμέσως.
Αυτά τα οφέλη θα επιτρέψουν στα αεροσκάφη τα επόμενα χρόνια να γίνουν  από τα εργαλεία χαρτογράφησης  έως τα διαγνωστικά εργοστάσια χαμηλού υψομέτρου.

Σε πραγματικό χρόνο
Η τοπογραφία, το έδαφος και το νερό είναι κρίσιμα σύνολα δεδομένων για την λήψη αποφάσεων σχετικά με τις καλλιέργειες. Οι εικόνες συχνά παίζουν μόνο ένα δευτερεύον ρόλο υποστήριξης στις αποφάσεις αυτές. Αλλά σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου η απεικόνιση είναι ζωτικής σημασίας για τη διαχείριση των καλλιεργειών, πρέπει να παρέχει πληροφορίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε  άμεσα  . Ενώ οι δορυφορικές εικόνες βελτιώνονται, οι εταιρείες τοποθετούν δορυφόρους στο διάστημα για να αυξήσουν την εμφάνιση συχνότητας, εξακολουθούν όμως να μην μπορούν να παράσχουν στοιχεία που μπορούν να ενεργοποιηθούν εντός μιας ημέρας.

Συχνά, η δορυφορική συχνότητα είναι αρκετή για τις αποφάσεις των λιπασμάτων . ΜΕ Τα Drones, από την άλλη πλευρά, μπορεί να αποκτήσεις δεδομένα σχεδόν άμεσα , εφόσον και όταν απαιτείται για αποφάσεις διαχείρισης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Τα περισσότερα συστήματα είναι ήδη σε θέση να  δημιουργησουν ένα χάρτη μέσα σε λίγες ώρες πτήσεων UAV – σε ορισμένες περιπτώσεις ώμος , όπως με το σύστημα Slantrange  αυτό μειώνεται σε λίγα λεπτά.

Τα νέα συστήματα θα αυξήσουν την πληροφορία που λαμβάνει ο αγρότης αλλά δεν θα τον απαλλάξουν από τις δυσκολίες της αγροτικής ζωής…

 Μπες  στο  www.agroticmall.gr  την πιο σύγχρονη σελίδα στο internet,άνοιξε κατάστημα δωρεάν και πουλά  τα προϊόντα σου ,  αγροτικά μηχανήματα και εξοπλισμό